2018. május 31., csütörtök

2018, Huszadik hét

Portugál győzelem született a heti nézettségi listán. A hét legnézettebb videója a Hot Rod Race volt a portugál Texabilly Rockets - Part Records Germany előadásában, akik a 2013-as Walldofi Rock and Roll Weekend fellépői voltak.
A dobogó második-harmadik fokán holtversenybe botlunk, amit szokás szerint a Nézési idő bevonásával oldunk fel. Emiat második a 2017-es Lakeside Weekend alkalmi alakulata, a Mitch Farty and the Drunken Sailors videója, a 30 Days lett. Harmadik a Pedrofon és az Ocelot vénusz, itt egy Youtube like is megjelent.
Negyedik helyen találjuk a lista állandó résztvevőjét, a Peggy Sue-t, amiek az előadója a Mystery Gang.
Közel három perces az ötödik videó átlagos megtekintéis ideje. Az előadó a Fifty's Heaven (akik különösen nagyot alakítottak ezen a héten), a dal címe Jailhouse Rock. A Mester (a Maestroboogie frontembere) volt részese az előadásnak.
A Naked Truckers a hatodik helyet szerezte meg legnépszerűbb felvételével, a Big Boobs-al.
A lista hátralevő részén Fifty's Heaven parádé következik. Idén még nem volt példa rá, hogy egy együttestő öt felvétel is a listára kerüljön, most mégis ennek lehetünk tanúi. A dalok sorrendben: Lakeside Rockin', Gyönyörű a lány, Országutak csillaga és Rázzuk fel a fővárost. Mindegyik egy Lakeside Weekenden hangzott el.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése