2018. május 4., péntek

2018, Tizenhatodik hét

Magasan a mezőny fölött végzett a héten a Pedrofon és a North Side Gal, a csapat kettes számú tömegtáncoltató dala. Kiemelkedő a youtube like-ok száma, négyet is kaptak.
Szoros volt a dobogós dalok versenye is. Egy megtekintéssel sikerült a második helyre kerülnie a Rázzuk fel a fővártosnak a Fifty's Heaven előadásában. Harmadik a Rat Rod és a Sleepwalk lett, ők két youtube like-kal vigasztalódhatnak.
Negyedik helyen az a dal, ami idén minden héten szerepelt a listán. Ez pedig a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában. A dalnak közel három perces az átlagos megtekintési ideje.
Ötödik az idei nagy rivális, a Meghalok, hogyha rám nézel a Vasmacska zenekar-tól, ez a második legnézettebb felvétel idén. Itt egy youtube like is megjelent.
Holtverseny alakult ki a hatodik-hetedik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt hatodik a Peter Andorai & The Graceband lett a Great Balls of Fire című Jerry Lee Lewis feldolgozással.
Hetedik a szekszárdi The Stinky Rodders és a Hip' Shakin' Mama a Rockabilly Bang!-ről.
Az utolsó youtube like birtokosa a héten a nyolcadik B'15 Truckabilly Trio és az Esküvő a 22. Lakeside Weekend-ről.
A kilencedik a 24. Lakeside Wekeend-en előadott Jammelés, a Tutti Fruttira megszólalásig hasonlító dalt adtak elő az összegyűlt zenészek. :)
A listát a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising zárja a 23. Lakeside Weekend-ről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése