2018. március 6., kedd

2018, Nyolcadik hét

Változatosan indul ez a hét, mivel nem a rock and Roll Bajnokság első, vagy második helyezettje áll az élen, mint eddig a hét hétből négyszer. Ezúttal az ifjú The Stinky Rodders csapata vitte el a pálmát a Rockabilly Bang!-en előadott Waitin' in School-lal. Ők kapták a hét egyetlen youtube like-ját is.
A második helyen az idén igencsak jól szereplő Meghalok, hogyha rám nézel a Vasmacska zenekar előadásában, míg a harmadik a listáról soha el nem tűnő Peggy Sue és a Mystery Gang.
Az MG duplázni tudott, mivel ők találhatóak a negyedik helyen is a Wipeout-tal.
A Dynamite Dudes legnépsszerűbb felvétele az utóbbi időkben a Bad Moon Rising a 2016-os Lakeside Weekend-ről, ez a dal lett az ötödik.
Duplázott a Vasmacska is, az Az én életem a hatodik.
A 2015-ös Lakeside Weekenden fellépő Duckers-é a hetedik hely. A dal címe: Movin' On.
Holtversenyt találunk a nyolcadik-kilencedik helyen. Nyolcadik a hosszabb megtekintési idő miatt a Pedro and the Dogboomers lett, akik a Rockabilly Rebel-t a 2017-es Lakeside Weekenden játszották el.
A kilencedik is egy Lakeside Weekendes videó, az előadó a Forró Rágógumi - Rock n' Roll Zenekar, a dal címe: Please Don't Touch.
A Listát -mi más, mint egy- Lakeside-os videó zárja. 2017-ben lépett fel Vasárnap a kisszinpadon a Bravó Johnny, akik a Nagyfenekű Nők napját is műsorra tűzték.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése