2018. március 13., kedd

2018, Nyolcadik hét, Top 20

A dobogós helyek nem változtak a héten. A Peggy Sue mellett a Meghalok, hogyha rám nézel és a Nobody's Guy & Let Me Live található.
Ez utóbbi mögött már csak egy pontnyira van a korábbi listavezető, négy helyet előre lépő Bad Moon Rising, jövő héten helycserére számíthatunk, ha za előbbi nem kap még pontot.
A hét nyertesei közé tartozik a Rockabilly Rebel, mi a 19.-ről a 14.-re, és az "Az én életem", ami a 25.-ről a 15. helyre lépett előre a héten.
A lista három dallal bővült a héten. Ebből kettő fért bele a húsz közé. A hetedik lett a Waitin' In School, a kilencedik a Wipeout.
Három daltól búcsúztunk el ezen a héten. A 16.-19. helyezett dalok a listán az egyedüliek, amik hátrébb kerültek a múlt héthez képest, de a húszben maradtak. Érdekes, gogy mindegyikük csak egyel csúszott hátra.
A kiesőzónát igen nehéz meghatározni a héten, mivel igen alacsony az utolsó dal pontszáma. Simán lehet, hogy a most hamradik Nobody's Guy & Let Me Live-től is búcsúznunk kell, ha elég új dal jelenik meg a húszban. Mellette az Ifa megy a hegyen esélyes a kiesésre, de a Great Balls Of fire-t már csak a csoda (értsd: új pontok) mentheti meg.
Hat magyar nyelvű szerzemény található a listán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése