2018. január 30., kedd

2018, Első hét

Az év egy kisebbfajta meglepetéssel indul. Az elős helyen a Madarak Házibulizenekar és az Azok a boldog szép napok.
Jól ismerjük a Meghalok, hogyha rám nézel-t a Vasmacska zenekar előadásában. 2018 első hetében a második lett a felvétel.
A harmadik videót sem kell bemutatni. A Napi Rock and Roll legnézettebb videója a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában.
A B'15 Truckabilly Trio és Nitus kettőse lett a negyedik. A 21. Lakeside Weekend-en adták elő közösen a Tainted Love-ot.
Már nem fért ki a képre, de a heti ötödik Rockin' RockCats videója, a Let's Go Boppin' Tonight is Lakeside videó, a 24.-en került rögzítésre.
A fiókból került elő az azóta sajnos megszűnt Nitus and the Rollin' Dice felvétele, a Night Train to Memphis. A Rockabilly Hayride-on előadott dal egy youtube like-ot is kapott, a hatodik hely az övék.
A Duckers rendszeres fellépő a Cadillac Ranch-en. Ezúttal a Sell Your Soul került fel tőlük a listára, egész pontosan a hetedik helyre.
A Pedrofon ezúttal a legnagyobb sikerével, az Ifa megy a hegyennel szerezte meg a nyolcadik helyet. Sőt, duplázni is tudtak, mert a Tutti Frutti a kilencedik lett. A Felvétel érdekessége, hogy az ős-Hungáriás Matlavszkovszi Miklós és Csomós Péter, valamit (azt hiszem (de majd Pedro mindjárt kijavít)) Szaxi Maxi is együtt játszik a Pedrofonnal.
A listát a Forró Rágógumi - Rock n' Roll Zenekar zárja a Please Don't Touch-csal, amit a 22. Lakeside Weekenden hallhatott a közönség.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése