2018. január 11., csütörtök

2017, Ötvenedik hét

Idén másodszor végez a heti lista élén a Fifty's Heaven. Ezúttal a december eleji zártkörű bulin elhangzott Eszelős szerelem segítette az élre a csapatot. A nézők két youtube like-al is jutalmazták a csapatot.
Megszokhattuk már a Mystery Gang és a Peggy Sue jó szereplését az évben, most a második a dal.
Haradik helyen a Forró Rágógumi - Rock n' Roll Zenekar előadásában a Please Don't Touch található a 22. Lakeside Weekend-ről.
Szintén Lakeside videó a Bad Moon Rising, az előadó a Dynamite Dudes.
Holtversenyt találunk az ötödik-hatodik helyen. Már mindenki biztosan tudja, hogy ilyenkor a hosszabb megtekintési idejű videó kerül elölre, ez most a Nemcsak Berry és a Maybellene. Az ötödik a Hip Shakin' Mama lett a The Stinky Rodders-től, a felvétel a Rockabilly Bang!-en készült. A Rodderek egy youtube like-kal vigasztalódhatnak.
A Vasmacska zenekar sajnos feloszlott idén, de ez nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy a hetedik helyre juttassák a Meghalok, hogyha rám nézel-t.
Nyolcadik két perces átlagos megtekintéssel (ez az első tízben a legjobb) a Rockin' RockCats felvétele, a Baby Won't You Come Out Tonight.
A Pedrofon most sem maradt le, a nyolcadik helyetr csípték meg az utóbbi idők legnépszerűbb Pedrofon dalával, a Rock and Roll Is King-gel.
A listát a pécsi Flip, Flop and the Flyers zárja ezen a héten, a Hit The Road Jack a 2016-os Lakeside Weekenden került rögzítésre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése