2018. január 2., kedd

2017, Negyvennyolcadik hét

Too Much Talkin'. Ez a címe a hét nyertes dalának, amit a The Stinky Rodders adott elő a Rockabilly Bang-en az A38 hajón.
A második helyen holtversenybe botlunk. Hosszabb megtekintési ideje miatt a második a Rockin' RockCats és Pedro által előadott Cast Iron Arm lett, ami egy youtube like-ot is kapott.
A harmadik helyet a Mystery Gang és legnépszerűbb felvételük, a Peggy Sue csípte meg.
Ez a holtversenyek hete, négyet is találunk a listán. A második holtverseny a negyedik-ötödik helyen található. Ebből a B'15 Truckabilly Trio kerül ki győztesen, a Blue Moon of Kentucky a negyedik, mögötte a Vasmacska zenekar legnépszerűbb felvételével a Meghalok hogyha rám nézel-lel. A Blue Moon of Kentucky lett a hét nyertese, ha a megtekintési időt nézzük.
Máris itt a következő holtverseny. Az Angyal a StarBugs előadásában nemcsak hosszabb megtekintési időt tud gfelmutatni, de 3 youtube like-ot is, ezért ezé a szerzeményé a hatodik hely, míg a Pedro and the Dogboomers és a Házörző Blues a hetedik. Ők is kaptak like-ot a youtube-on, számszerint kettőt.
Rock and Roll is King. Nehéz vitatkozni a Pedrofon kijlenetésével a nyolcadik helyről.
Az utolsó holtverseny a heti lista végén alakult ki. A kilencedik aduplázni tudó B'15 lett a Házörző Blues-zal. Érdekesség, hogy ez a dal egy másik előadótól is felkerült a listára ezen a héten.
Please Don't Touch - kéri a Forró Rágógumi - Rock n' Roll Zenekar a tizedik helyről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése