2017. október 9., hétfő

2017, Harmincnyolcadik hét

A hét a Fifty's Heaven fölényes győzelmét hozta. Nem csak az első helyet szerezték meg a Szakadt verda nikkel álommal, de összesen négyszer sikerült felkerülniük a listára.
Második a Lakeside Weekend házigazdája, a The Prison Band lett a L'Italiano-val. Az idei fesztiválon készült videó kapott egy youtube like-ot is.
Harmadik az ötvenéves születésnapját ünneplő GESAROL lett az Acélváros című P.Mobil dallal.
Holtversenyben velük a negyedik helyen a másik Fifty's Heaven dal, a Rázzuk fel a várost. Az alacsonyabb megtekintési idő miatt szorultak le a dobogóról.
Csupán egyetlen megtekintéssel maradt le az ötödik Mystery Gang és legnépszerűbb felvételük, a Peggy Sue.
A lista hatodik helyén a már korábban listára került Szakadt verda, nikkel álom egy másik változata a Fifty's Heaventől. Ez a dal a XXI. Lakeside Weekenden került rögzítésre.
Ha már felkerült a listára a Prison Band, rögtön ők is dupláztak. a hetedik a Rip It Up az Elvis for Hungary-ről. Egyedüliként ezen a héten csak a Prison Band dalok kaptak like-ot a youtube-on.
Nyolcadik a Long Blonde Hair a Pedro and the Dogboomers-től, amit a banda a Rockabilly Bang! fesztiválon játszott.
Nincsen lista Vasmacska zenekar nélkül. Nemrég érkezett a szomorú hír, hogy feloszlik a banda. De hála az éppen most kilencedik Meghalok, hogyha rám nézelnek még sokáig velünk lesz a nevük.
Nyitja és zárja is a listát a Fifty's Heaven. A tizedik az Út végén, szintén 2014-ből, a XXI. Lakeside Weekendről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése