2017. október 13., péntek

2017, Harminckilencedik hét

A legnagyobb sikert ezen a héten az osztrák The Ridin Dudes aratta. A Dream Lover, ami az idei Lakeside Weekend-en hangzott el öt youtube like-ot is begyűjtött.
Jól szerepelt az Acélváros is, a GESAROL felvétele a második lett, ami egyel jobb, mint a múlt héten. Egy youtube like itt is megjelent.
Nem úszta meg youtube like nélkül a harmadik The Stinky Rodders sem. Daluk, a Shake Your Moneymaker-t a Rockabilly Bang! fesztivál közönsége hallhatta.
Nem sokkal maradt le a dobogóról a Rockin' RockCats sem, a Ne higgy a mamának higgy inkább nekem a negyedik lett, ők két like-ot is kaptak a youtube-on.
Az ötödik pozíciót a Mystery Gang és a Peggy Sue foglalja el.
A listán ezen a héten megjelenő másik külföldi zenekar a német The Tin Cans. A hatodik helyen található Honey Don't You Know című daluk a youtube-on is népszerű volt, és kapott is egy like-ot.
A hetedik a Vasmacska zenekar és a Meghalok, hogyha rám nézel. Reméljük, hogy a búcsú nem örökre szól, és visszatér a banda.
Holtverseny alakult ki a nyolcadik-kilencedik helyen. A megtekintési idők alapján a nyolcadik a B'15 Truckabilly Trio lett az Ami szívemen a számon című Szántó Erzsi feldolgozással. Aki szereti a csapatot, most szombaton az Amigóban megtalálja őket.
Mostanában eltűnt a listákról a Dynamite Dudes. De most visszatért a csapat, a Bad Moon Rising a kilencedik.
A listát a Pedro and the Dogboomers zárja, a Good Rockin' Tonight az a dal, amit a Napi Rock and roll nézői legjobban kedvelnek tőlük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése