2017. október 11., szerda

2017, Harmincnyolcadik hét, Top 20

Visszavette a trónját a Peggy Sue. Tizenhárom hete vesztette el, de idén így is övé a legtöbb élen töltött hét, egész pontosan 13.
Második helyre feljött a Hip Shakin Mama,a mi az élen töltött hetek számában is második, tíz Top 20-as élen töltött héttel.
Az elmúlt hetekben az Always on My Mind a 3.-4. hely körül mozgott, most ismét a 3. helyre került. Viszont négy hete nem kapott újabb pontot a dal, így valószínűleg egy időre legalábbis elbúcsúzhat a dobogótól.
Három dal került be a húszba az alsóbb régiókból. A közelmúltban volt a listán a Rázzuk fel a fővárost. Most 14 helyet javítva a 19. helyen kötött ki a dal.
Az Acélváros a huszadikként éppen befért a listára. Múlt héten a 145. helyet foglalta el.
A hét rekordere a Szakadt verda, nikkel álom, a szerzemény 185 pozícióval került előrébb. Jelenleg a 6.
Két újonc felvétel közül egy, a L'italiano találta magát a húszban, a videó a 13. helyen nyitott.
A héten négyen is kiestek a listáról, nem csoda, ha alig találunk olyan felvételt, ami a listán tudott maradni annak ellenére, hogy múlt héten még előrébb találtuk. Négy ilyen dal van, ezek a 4. Ifa megy a hegyen, a 8. Runaround Sue, a 10. Tear It Up és a 14. I Ain't Got You.
Három szerzemény található ezen a héten a kiesőzónában. A legelőkelőbb helyen (9.) a múlt héten még listavezető Medley tanyázik. A Brand New Cadillac a 11., és a Maybe Baby a 16.
A héten is csupán öt Magyar nyelvű felvételt találunk a listán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése