2016. április 1., péntek

Hírek a Magyar Rock and Roll világából

Új zenekar jelent meg a színtéren, a nevük: B'16 Rockabilly Band. Amikor a zenekar vezetőjét a kissé különös névválasztásról kérdeztük azt mondta, hogy stílusilag nagyon közel vannak a B'15 Rockabilly Band​-hez, de jobbak lesznek náluk. Így a közönség könnyeben találja majd meg az igazi minőséget. A zenekar nem fél annak a lehetőségétől, hogy valaki B'17 néven alapít zenekart.

Nagy változások előtt áll az Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live​ zenekar. Már hónapok óra új műsort próbálnak, amivel nemsokára elkezdik járni a koncerttermeket. Az új műsor is a Király dalaiból áll majd, de nem az amerikai, hanem a magyar Király, Zámbó Jimmy dalaiból. Amikor erről kérdeztük a zenekart, Ed Philips elmondta, hogy csak a nézői igényekre reagálnak, és lelkesen ecsetelte a vidéki falunapok most feltáruló világát.

A Mystery Gang​ beáll a lelkes környezetvédők sorába. Új dal született a napokban "Dzsungelfrász" címen, ami a dzsungelek védelmére szólít majd fel. A dal motivációja az, hogy rengeteg ember a dzsungel témakörben írt dalok hatására lett Mystery Gang rajongó, és az együttes tagjait elkeseríti a pusztuló dzsungelek na és a Zika vírus problémája, akik a maguk eszözeivel próbálnak meg tenni valamit. Állítólag a dal három olyan akkordra épül majd, amelyek még sosem hangzottak el az MG dalaiban. A dal angolul is elkészül majd, a frappáns angol cím kitalálásában a közönség segítségét kérik.

A rendőrség letartóztatta a Redneck Roadkill​ egyik meg nem nevezett tagját. Az együttes tagjai Bivalybasznádra utaztak, hogy pár napra elmélyüljenek a földműves életmód szépségeiben, hogy hitelesebben képviselhessék a Redneck stílust. és ihletet merítsenek újabb saját dalokhoz. A szomszédok értesítették a rendőrséget, amikor éjszaka hangos birkabégetésre ébredtek. A kiérkező rendőrök a zenekar egy tagját félreérthetetlen helyzetben találták az egyik állattal, és azonnal letartóztatták. Nem fogadták el a védekezését, hogy csupán a Dolly, a klónbáránka című daluk videóklipjéhez castingolt.

Kisebb incidens zavarta meg a Crazy Cat & The Blue Moons legutóbbi koncertjét. Többen mentőt akartak hívni, amikor pár percre megszakadt a zenekar előadása Crazy Cat rosszulléte miatt. Szerencsére a frontember hamar visszanyerte jó formáját, és folytatódhatott az előadás. Kiderült, a problémát egy szőrgombóc okozta, amit Crazy Cat a színpadon büfögött vissza.
-Ez előfordul egy macskával.-kommentálta az esetet mosolyogva az énekes.

Pár napja TEK-es egységek betörése zavarta meg Fácán, a közismert dobos vasárnap délutáni szendergését. A lakásba behatoló kommandósok a kanapén az ebéd utáni ejtőzését végző zenészt akarták letartóztatni, mert tudomást szereztek a néhány évvel ezelőtti Bombariadó nevű projektjéről. Bravúros nyomozó munkával sikerült kapcsolatot találni a zenekar és Fácán között, aki a helyszíni kihalgatás során hosszasan magyarázkodhatott, hogy semmi köze sincs az elmúlt hónapok nemzetközi eseményeihez. A TEK-esek végül belátták a tévedését, és elhagyták a helyszínt, ígéretet téve a kitört ablakok és ajtók javítására. Mindazonáltal Fácán dobverőit magukkal vitték, mivel azok fegyvernek minősülhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése