2016. április 5., kedd

2016, Tizedik hét

A Dynamite Dudes és az Ain't Ever Comin' Home az elmúlt hetekben mindig a 2.-3. helyen volt, de most megmutatták a srácok, hogy ha akarnak tudnak ők listát is nyerni. Közel négyszerannyi megtekintést gyűjtöttek össze ezen a héten, mint a második helyezett, és kaptak youtube like-ot is.
Második a 20. Lakeside Weekend-en felvett videójával a B'15 Rockabilly Band, a dal címe Ne ébressz fel. A Srácok a hétvégén 3. helyezést értek el a Pullan Cityben megrendezett Rocabilly fesztiválon. Ezúton is gratulálunk nekik.
A harmadik helyre került a Crazy Cat & The Blue Moons és a Good Rockin' Tonight. a megtekintések száma azonos a második helyezettével, de rövidebb a megtekintési idő, így az övék a dobogó harmadik foka.
A negyedik helyezett Redneck Roadkill és az I Saw the Light kapott egy youtube likeot is.
Ez a hét a a Dynamite Dudes mellett B'15 hete is, akiknek NÉGY videóval is sikerült az első tízbe kerülniük. Az ötödik helyen az Ami szivemen a számon-t találjuk.
A hatodik helyen ismét holtverseny alakult ki, a megtekintési idő miatt került erre a helyre a Pedrofon és ikonikus daluk, az Ifa megy a hegyen.
A Dynamite Dudes is duplázni tudott, a Sixteen Chicks a hetedik.
Nyolcadik ismét a B'15, a dal címe Francine. Ez a hét a holtversenyek hete, itt is holtverseny alakult ki, amit a megtekintési idő dönt el.
A heti negyedik holtverseny győztese a negyedik B'15 dal a Nitussal közösen előadott Truck Drivin Man, a kamionos himnusz.
A heti tizedik legnézettebb dal a Secret Agent Man a Danny Rockabilly and His Clan tolmácsolásában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése