2016. április 21., csütörtök

2016, Tizenkettedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Senkit sem ér meglepetés, ha azt mondom, hogy továbbra is a Dynamite Dudes-t találjuk a dobogó legmagasabb fokán, ha a bajnokság tabellájára tekintünk, azonban a második Pedrofon valamelyest faragni tudott hátrányán.
A harmadik helyen a B'15-öt találjuk valahol a mezőny és az élboly között.
A legjobb tizenhat mezőnyét két helycsere forgatta fel. Az erőre kapni látszó Mystery Gang a negyedik helyet szerezte meg a Prison Band-től, míg az év meglepetészenekara, a Metal Daze immár a hatodik a hatvani fenegyerekeket, a Rockin' RockCats-t megelőzve.
Nemrég alakult a Leonardo Pickup Trio, csupán néhány koncert van a hátuk mögött. De Napi Rock and Rollos bemutatkozásuk hetében máris a legjobb tizenhatba sikerült furakodniuk, egyenesen a tizenötödik helyre.
A "Mexikói határ" így a Flying Times és a Duckers közé került.
Mexikóban az újdonságot a 90-es évek nagyszerű Rock and Roll zenekarának, a Cadillac-nek a megjelenés jelenti, akik idén is bemutatkoztak a listán, ezen a héten ők a 27.-ek.
Ezzel maga a lista harmincöt zenekarra bővült, harmincöt zenekar felvétele került fel a listára ebben a szűk negyed évben. A listán fel-felbukkannak Magyar mellett külföldi előadók is, őket idén egyedül az angol Graham Fenton képviseli.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése