2016. január 22., péntek

2016, Első hét


Megérkeztek az idei év első hetének nézettségi adatai. Aki az év végi összefoglalót hiányolja még legyen egy kicsit türelemmel.
Az új évet a B'15 kezdte a mezőnyt messze megelőzve az élen A házörző blues cím dallal, sőt, három youtube likeot is kaptak.
Mi más lenne a második, mint a Dynamite Dudes és az Ain't Ever Comin' Home?
Nyáron készült videójával az elmúlt év utolsó hetében tűnt fel A Metal Daze nevő rockzenekar, most a harmadik hely az övék, ráadásul kaptak youtube likeot is. Egy ír kocsmadalt adnak elő Metallicás stílusban: Whiskey in the Jar.
Szoros az eheti mezőny, csupán pár megtekintéssel maradt le a dobogóról a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen.
Ötödik a Csipesz és Bandája és az I Got My Mojo Workin.
Hatodik a duplázni tudó Pedrofon, és a  (Let Me Be Your) Teddy Bear. A nézők egyike ezt a dalt is érdemesnek találta egy like-ra a youtube-on.
Hetedik helyen azt a B'15-öt találjuk, akik szintén duplázni tudtak. Daluk címe: Better Than Nothing.
Úgy tűnik a Good Rockin' Tonight szép napjai tovatűntek. A dal a Pedro and the Dogboomers előadásáan már csak a nyolcadik.
Kilencedik a Forró Rágógumi és a Rave On. A Lakeside Weekenden rögzített videó a youtube megtekintőktől is kapott egy likeot.
A Hepcats at év végén a sírból mentette vissza a Rock and Roll Kupás indulását. A lendületből az első hétre is kitartott, ők a tizedikek egy dallal, ami természetesen legismertebb daluk a No Rockin' Shoes.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése