2016. január 19., kedd

2015, December

Ha a December hónapot nézzük, nem meglepő, hogy a havi összesítés élén a Pedro and the Dogboomerst találjuk a Good Rockin' Tonight-tal. A 26 youtube like, amit kaptak éves szinten is kimagasló.
Az év egyik nagy meglepetése a Dynamite Dudes és az Ain't Ever Comin' Home. Decemberben övék az ezüstérem.
A harmadik helyen kissé lemaradva következik a Pedrofon, és a Meghalok, hogyha rám nézel. Javukra szól a youtube like, amit kaptak.
A Rock and Roll Kupa győztes Redneck Roadkill a negyedik helyre futott be a jutalomvideóval, a Give Me All Your Lovin-nal.
Ötödik a Big Boobs és a  Naked Truckers.
A 2015-ben gyengélkedő miskolci Hot Road Band összeszedte magát, és a Highway to hell-t a hatodik helyre hozták a hónapban.
Mintha már láttuk volna a Meghalok, hogyha rám nézel-t. Valóban, de a hetedik helyen lévő verzió előadója a női rockbanda, a Vasmacska.
Ha két youtube likeot is kap egy dal, ami hivatalosan nem is létezik, az már valami. Pont így járt a nyolcadik helyezett, aminek az elpőadója a Rockin' RockCats és ami úgy kezdődik, hogy "A plébánosnak..." :)
A Pedrofon duplázni tudott, a kilnecedik helyen a Non c'è due senza quattro theme című dal, ráadaásul kapott egy youtube likeot is.
Szintén kapott likeot a tizedik Mystery Gang dal, a Dobban a szív.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése