2016. január 26., kedd

2016 Első hét, Rock and Roll Bajnokság

Idén is elindult a Rock and Roll Bajnokság, melynek célja, hogy megtudjuk, kik a Napi Rock and Roll legnézettebb bandái. A versenyben most is a Napi Rock and Roll videói vesznek részt, az eredmény a youtube megtekintési adatokon alapul.
Egyetlen változás történt az előző évhez képest: Mivel megtörtént, hogy egy-egy dal kimagasló mennyiségű like-ot kapott, ezért ezentúl minden 5 youtube like után egy bónuszpontot kap a dal az adott héten. Tehát ha hat youtube like-ot sikerül begyűjteni jár a második pont, és így tovább.
De lássuk az első hét eredményeit!
A B'15 Rockabilly Band nemcsak megnyerte az első helyet a megtekintési listán, de duplázni is tudott, így magabiztos fölénnyel vezeti a listát a második Pedrofon előtt. A Pedrofon is duplázni tudott, így sikerült megcsípni a második helyet.
A harmadik-negyedik helyen holtverseny van a Dynamite Dudes és a nemrég ötödik születésnapját ünneplő Metal Daze között.
A Csipesz és bandája 2015-ben tűnt fel a szinen, de szerencsére nem tűntek el, az első héten is feltűntek, így övék az ötödik heyl összesítésben.
A Dynamite Dudes után a Pedro and the Dogboomers volt 2015 legnagyobb durranása, ők is itt vannak az első héten, a hatodik helyen. Meglátjuk, sikerül-e nekik újra lendületet venni.
A Forró Rágógumi a hetedik helyen kezd az évben.
Kisebb csoda esettmeg a The HepCats-el nemrég: 2015-ben bekerültek a legjobb 16-ba úgy, hogy egy koncertet adnak évente. 2016 is jól indul a számukra, vajon idén is megismétlik a jó teljesítményt?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése