2015. december 29., kedd

2015, Ötvenegyedik hét

Fantasztikus lendületbe jött a Pedro and the Dogboomers, a banda a Good Rockin' Tongiht-tal már megint az első, ráadásul megint kaptak három youtube like-ot is. A Dogboomers lendülete a Dynamite Dudes-éhoz hasonlít, akik hetek óta kihagyhatatlanok a tizes listáról az Ain't Ever Comin' Home című dalukkal, ami most is a második.
A dobogó harmadik fokára a Pedrofon futott be, a Non c'é due senza quattro theme csupán három megtekintéssel maradt le a második helyről, de ők kaptak youtube likeot.
A negyedik helyen kis lemaradással a Naked Truckers és legnépszerűbb daluk (már ami a Napi Rock and Rollt illeti) a Big Boobs következik.
Az ötödik helyezett együttes ritka vendég volt idén a listán, pedig 2014-ben még a legjobb 16 között találjuk őket. A nevük pedig nem más, mint a The Hot Road Rockabilly Band, és a daluk a This Cat's On A Hot Tin Roof. Hatodik helen a női rockbanda, a Vasmacska és a Hungária dala, a Meghalok, hogyha rám nézel.
Szintén kapott youtube likeot a hetedik Don Diego Trio. A Highway Patrol című country-t adták elő az idei Lakeside Weekenden.
Nyolcadik a country világából érkező Redneck Roadkill, akik egy vallási témájú dalt adtak elő a hatvani Wildcat Night-on: I Saw the Light.
Az elmúlt években kirobbanthatatlan volt a listáról a The HepCats. Sajnos egy ideje ritkán lépnek fel, és ez a nézettségükön is meglátszik. Most sikerült befutniuk a kilencedik helyre legnépszerűbb dalukkal, a No Rockin' Shoes-zal.
A héten egyedül a Redneck Roadkill tudott duplázni. A tizedik helyen is őket találjuk a Give Me All Your Lovin' című dallal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése