2015. december 16., szerda

2015, Negyvenkilencedik hét

A Pedro and the Dogboomers visszatért az élre! Két héttel ezelőtt a Good Rockin' Tonight már első lett a heti listán, de most visszatért a dal, hála a Dogboomers lelkes rajongóinak. A Nyolc youtube like is lehengerlő.
Kissé lemaradva futott be a második helyre a Redneck Roadkill és a Give Me All Your Lovin'. Kicsit mintha ellustultak volna a fiúk idén, eddig csak egy listagyőzelmük van, habár a Top 16-os tagságuk a bajnokságban stabilnak mondható.
A Pedrofon és a Meghalok hogyha rám nézel csípte meg a harmadik helyet a héten, alig lemaradva az ezüstérmes helytől. Vigasztalja őket a youtube like.
A negyedik helyen megint kis lemaradással következik a év második felének legnépszerűbb dala az Ain't Ever Comin' Home, ami kihagyhatatlan a listáról. A Dynamite Dudes-os fiúk nagy örömére.
2014-ben a legjobb 16-ban végeztek, de idén már kevés esélye van a bekerülésre a miskolci The Hot Road Rockabilly Band-nek. Szépítésként a Highway To Hell című daluk az ötödik a héten.
A Mystery Gang dala két hét uralkodás után a hatodik helyre csúszott. Vigaztalja őket a youtube like, és a trudat, hogy a Dobban a szív törte meg az Ain't Ever Comin' Home tizennégy hetes uralkodását.
Volt 2010 szeptember 14.-én egy Rockabilly Workshop az (akkor még) Gödör klubban. Itt készült egy videó, amin többek között a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service tagjai, Nitus, Tom White és Ed Philips éneklik a Blue Moon of Kentucky-t. Az internet feneketlen gödre most elődobta ezt a videót, és a hetedik helyre repítette.
Nyolcadik legnézettebb videó a héten a Danny Rockabilly and His Clan szenzációs felvétele a Secret Agent Man a Rock and Roll Evolution-ről. Valakinek a youtube-on is annyira tetszett a dal, hogy adott neki like-ot is.
A héten előfordult az a ritka eset, hogy egy dal kétszer kerül fel a listára, igaz most más előadótól. A Good Rockin' Tonight a kilencedik helyen, előadója a Crazy Cat & The Blue Moons.
A listát a már említett Jerry Lee's Rock and Roll Service zárja a héten, daluk címe: Little Queenie.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése