2015. december 23., szerda

2015, Ötvenedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Ismét faragott valamicskét a hátrányéból a Pedrofon, de ennyi idő alatt lehetetlen elvenni a győzelmet a Mystery Gang-től. Azért a Pedrofonosok is örülhetnek, majdnem megduplázták a pontjaikat 2014-hez képest.
Harmadik helyen továbbra is a Nemcsak Berry.
A negyedik helyen jelenleg a B'15 Rockabilly Band, de a Dynamite Dudes egyre közelebb kerül hozzá. Vajon az elkövetkező három hétben sikerül az előzés? A srácokról sokat elmond, hogyy a harminckettedik hét óta, amikor feltűntek a listán minden héten szreztek legalább öt pontot.
Öt helyet javított a pár hete feltűnt Pedro and the Dogboomers, és ezzel beverekedte magát a legjobb 16 közé, egész pontosan a 12. helyre. Előtte a Rockin' RockCats található, a hatvani fenegyerekek. Vajon ez a leosztás így is marad?
A Dogboomers előretörése azt jelenti, hogy a Takáts Tamás Blues Band kicsúszott a legjobbak közül. "Mexikó" határa ezentúl köztük és a Crazy Cat & The Blue Moons között van.
"Mexikóbban" csendes az élet, csupán a Vasmacska, a női rockbanda lépett előre a 20. helyre és a Forró Rágógumi erősített meg 32. pozícióját.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése