2015. április 29., szerda

2015, Tizenkettedik hét

A héten ketten is robbantottak. Nem meglepő, hogy a Mystery Gang robbantása sikerült jobban, a Mintha egy macskaszem még az amúgy szintén kiugró nézettséget produkáló Redneck Roadkill stúdiófelvételes videóját is magasan verte. Azért a RR-os fiúknak sincs okuk panaszra, a videó nagyobb nézettségi időt produkált. Mindkét dal egy-egy youtube likeot kapott.
A nagy hármas legnépszerűbb taga, a Peggy Sue is profitált a macskaszem sikeréből, ami a harmadik helyre húzta a Rock and Roll királynő dalát.
Egy csendesebb héten biztos sikert jelentett vola a Pedrofon-nak az Amerika hangja eheti nézettsége, de nem lehetnek elégedetlenek ezzel a negyedik hellyel sem. Ráadásul egy youtube like-ot is kiérdemeltek a nézőktől.
A Crazy Cat & The Blue Moons a tizenketedik héten is bekerült a legjobb tízbe, ezúttal a Lonesome trainnel. Csupán egyetlen megtekintéssel maradt le Pedrofon mögött. Itt tényleg a legkisebb is számít.
2014 legnépszerűbb Mystery Gang dala egyértelműen a Kínző vágy volt -legalábbis a Napi Rock and Rollon. Ezzel megtörte a Peggy Sue hosszantaró egyeduralmát, ami idénre azért visszatérni látszik. A dal ezen a héten is bekerült a tízbe, ami mesterhármast jelent a Mystery Gnagnek.
A budapesti Beach Boys koncerten felvett Be True to Your School a héten a hetedik. Két youtube likeot is kiérdemelt a dal.
A Fifty's Heaven ezúttal a nyolcadik helyne tűnik fel a ne sírj kedvesemmel, hogy aztán ismét ők jöjjenek a Rázzuk fel a várost-tal. Az első dal kapott egy like-ot a youtube-on is.
A CHEVROMANDALA Transit Ride is tisztességesen helytállt a Baby I Don't Care-rel, aminek az előadásában Fenyő Miklós segédkezett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése