2015. április 27., hétfő

2015, Tizenegyedik hét

Peggy Sue, aki a Napi Rock and Rollon lassan Rock and Roll királynővé lép elő, ezen a héten is elfoglalta a trónját az élen, a Mystery Gang-es fiúk nagy örömére, akik énekeltek róla.
A női rivalizálás örök téma, itt most éppen Sally próbál Peggyvel hajba kapni valami jelentéktelen apróságon. :)BR> A Nemcsak Berry a Mustang Sallyvel a második a 11. héten.
A CHEVROMANDALA Transit Ride-nak Elvis by Tom, azaz Dóka Tamás segített be a Dunakeszi-i Jampec partin előadni a Don't be Cruel-t, ami ezen a héten egészen a harmadik helyig kapaszkodott fel.
A Mystery Gangtől nem szokatlan, ha duplázni látjuk, jelenleg a második számú dal a Ránk vár, ami a nagy komáromi amerikai autós fesztiválon hangzott el.
A Crazy Cat & The Blue Moons-tól viszont szokatlan, ha duplázniuk sikerül, most pedig ez a fennforgás. Ötödik helyen a Good Rockin' Tonight, hatodik a Blue Suede Shoes. Az előbbi még egy youtube like-ot is begyűjtött.
A hetedik helyen a B'15 Rockabilly Band szendereg, ne ébressze fel őket senki! :)

A nyolcadik-tizedik helyen lévő hármas holtversenyt a megtekintések ideje oldja fel.
Ez alapján a The Prison Band örülhet a legjobban, a Summertime Blues lett a nyolcadik.
A Pedrofon is örülhet egy kicsit, nagy klasszikusuk, az Ifa megy a hegyen a kilencedik.
Tizedik a nagy hármas tagja, az Ufót lát a Jeti a Takáts Tamás Blues Bandtől. Érdekes a harmadik tag ezen a héten nem fért be a tízbe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése