2015. április 7., kedd

2015, Nyolcadik hét

A Mystery Gang belehúzott. A Ránk vár című daluk magasan az élen végzett ezena héten. A dal Magyarország legnagyobb amerikai autós buliján, a Komáromi N.A.A.F.-on hangzott el. A Bajnokságban pluszpontot fog jelenteni az a két like, amit a dal a Youtube-on kapott.
A Naked Truckers egyre gyakrabban tűnik fel a listán, a rajongók gyakran "nézik be" az együttes dalait a legjobb tízbe. Ezúttal a Give me back my soul Kuplungos verziója lett ezüstérmes.
A Nemcsak Berry-től nemrégiben került fel az első dal a Napi Rock and Rollra, de azóta rendszeresen bekerül a csapat a legjobb tíz közé. Már az élen is sikerült végezniük, most a dobogó harmadik foka az övék. A dal pedig a Mustang Sally.
Mindhatnánk, hogy a Peggy Sue a Mystery Gang zászlóshajója -legalábbis itt a Napi Rock and Rollon. A felvétel nem HD, nem is sztereó, de valahogy mégis mindíg bekerül a listára. Ezúttal a negyedik, és ez azt jelenti, hogy a Mystery Gang duplázni tudott.
Csipu általában a Flip Flop and the Flyers színeiben tűnik fel, de megszokhattuk már, hogy egy-egy zenész hil ide, hol oda ugrik be szükség esetén. Ő is így tett, és a Nicol nevű dalát alkalmi zenésztársakkal adta elő a Lakeside Weekenden.
Holtversenyt látunk a hatodik-hetedik helyen. Ebből jobban a B'15 Rockabilly Band jön ki jobban a hosszabb megtekintési idő miatt. A Ne ébressz fel a daluk címe, ami 2013-ban igen gyakran került fel a listákra, és lám, a közönség most sem felejtette el.
A Jerry Lee's Rock'n'Roll Service ezen a hétan a Great Balls of Fire-rel jutott be a tíz legjobb közé.
Ki tudott még duplázni a MG-en kívül? Hát a The HepCats. Kis meglepetésre nem a No Rockin' Shoes van jobb helyen, hanem az Automobile.
Ismét új zenekart köszönthetünk a 2015-ös listán: A Casino Black a tizedik helyet csípte meg Komár Laci dalával, az Eljönnek a tornacipős fiúkkal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése