2014. július 1., kedd

2014. Huszonnegyedik hét.

Lehet, hogy a Chevromandala eltűnt pár hétre, de parádés visszatérést produkált. Nemcsak megtekintések számában, de időtartamában is alaposan elverte a második helyezettet, ami egy amerikai autós rendezvényen készült felvétel egy offroad teherautóról, amint fára mászik.
Az olasz Jumpin' Bop először szerepel a Napi Rock and Roll listáján, egyből egy harmadik hellyel nyitnak, ami nem is rossz. A számuk címe: I'm not crazy.
A Jerry Lee's Rock and Roll Service-ről legutóbb a Rock and Roll Kupa kapcsán hallottunk, de viszonyleg régen kerültek fel a listára. Hát most sikerült nekik a That'll be the Day-jel.
Bár a Youtube az ötödik helyre hozta a Mystery Gang nagyszerű számát, a Kínzó vágyat, azonban a Jumpin' Bop két videója is ugyanannyi metekintés mellett hosszabb megtekintélsi idővel beelőzte. Ezek pedig nem mások, mint a Bottle to the Baby és a You are my Baby (tehát más néven a baby duó) :)
Gratulálhatunk a Jumpin' Bop mesterhármasához!
A Mystery Gang sem adja alább, a Micsoda borzongás is megkapta a maga listás (nyolcadik) helyezését.
A kilencedik ismét a Mystery Gang a jóöreg Peggy Sue-val. Hihetetlen, de igaz: a héten második bandaként ők is meserhármast csináltak!
A tizedik helyen rövidebb megtekintési idővel ismét a Chevromandala, ezúttal a Baby let's play house-al. Így a Chevromandala keretes szerkezetként zárja a hetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése