2014. július 29., kedd

2014, huszonhetedik hét.

A Mystery Gang legtöbször vezeti a heti listát, de mint ahogy azt a Pedrofon most is bebizonyította, nem verhetetlenek. A Sea Cruise, és mögötte a Kínzó vágy alaposan kiemelkednek a mezőnyből mint megtekintések számában mind annak idejében.
Harmadik a 2013-as Lakeside Weekend-ről a Best Looking Girl in Town a B'15 Rockabilly Band előadásában.
A negyedik helyen ismét a Mystery Gang, az idei második számú dalukkal, a Micsoda borzongással.
Az amerikai autós találkozók szezonját éljük, nem csoda, hogy a Nyomd a gázt, amelyik tulajdonképpen egy V8 himusz felkerült az ötödik helyre. Előadója a sajnos inaktív Nitus and the Rollin' Dice.
Ha Flip, Flop and the Flyers akkor Rumble in Brighton. Az utóbbi időkben ezzel a számmal kerültek fel a listára. Ez hamarosan változik, itt vannak az új agáérdi videók.
A CHEVROMANDALA Transit Ride is belefért az első tízbe, ezúttal a Heartbreak Hotellel. Ők a hetedikek.
A nyolcadik helyen nem meglepetés, hogy újra a Mystery Ganget találjuk. a jó öreg Peggy Sue-val sikerült a mesterhármas a héten.
Hosszabb megtekintési idővel került a kilencedik helyre a duplátó Pedrofon. Az Ifa megy a hegyen egy remek Eleven Centeres buli emlékét őrzi.
A Portugál Texabilly Rockets a 2013-as Walldorfi Rock and Roll hétvégén került a Napi Rock and Roll kamerája elé. A Hot Rod Race című számukat a közönség ezen a héten a tizedik helyre juttatta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése