2014. július 22., kedd

2014, Huszonhatodik hét, Rock and Roll Bajnokság.

Hogy olvashatóbb legyen a táblázat, az első tíz hét eredményeit eltüntetem. Természetesen továbbra is beszámítanak az eredménybe.
A Mystery Gang erőre kapott az átmeneti gyengélkedésből, és megnyerték a hetet, de a verseny igencsak szoros volt köztük, és a negyedik helyre most feljövő Fifty's Heaven közt.
Az év elején nagyon jól indító Flip, Flop and the Flyers most ismét bekerült az első tízbe. Visszaelőznie nem sikerült a Pedrofon-t, de nagyon megközelítette.
Ahogy említettem a Fifty's Heaven feljött a középmezőny élére, a Redneck Roadkill elé. Igencsak szoros most itt a mezőny, négy ponton belül van négy együttes is.
A CHEVROMANDALA Transit Ride habár csak egy pontot szerzett a héten ez is elég volt ahhoz, hogy megelőzze a Rockin' RockCats-t.
A középmezőnyben is történtek változások.
A The HepCats ismét felkerült a listára, lassan de biztosan gyűlnek a pontjaik.
A Duckers háza tájáról nincsenek friss videók, mégis sikerült kettővel is pontot szuerezniük, megerősítve a pozíciójukat. Jelenleg biztos indulónak számítanak a jövőévi Rock and Roll Kupában.
A B'15 Rockabilly Band is összeszedett pár pontot. Számíthatunk rá, hogy az ideji Agárdi videókkal még felkerülnek a listára párszor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése