2014. június 18., szerda

2014, Május.

A Kínzó vágy a Mystery Gang-től szinte végig az élen volt a májusi heti listákon, nem csoda, ha fölénnyel nyerte a hónapot is.
A Rockin' RockCats legjobb száma szerintetek az 58-as szakadt Chevy, ami a második lett a hónapban. Külön öröm, hogy az első két helyen enm feldolgozás, hanem saját szerzemény áll.
A Chevromandala kissé leszakadva követi a Rockin RockCatset a dobogó harmadik fokán a Don't be Cruel című elvis számmal amit Elvis by tommal adtak elő közösen.
A negyedik helyen ismét a Rockin' RockCatset találjuk a 2013-as Komásomi amerikai autós találkozón előadott Johnny B. Goode-dal. Megnézett percek tekintetében ők végeztek a dobogó legfelsőbb fokán -önmaguk előtt.
Az ötödik-hatodik helyen két Lurdy házas amerikai autós videó található. Az egyiket kedvcsinálónak nézték azok, akiket a táma érdekel, a másikat pedig azok nézték meg, akik arra vcoltak kíváncsiak kik voltak kint idén.
2013-ban szinte alig volt lista Peggy Sue nélkül, ebben a hónapban is sikerült bekerülnie a számnak az első tízbe.
A három éves fennállását ünneplő Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live a nyolcadik helyre került májusban a King of the Whole Wide Word-del.
A Redneck Roadkill hétfők megtették hatásukat: kilencedik a Give me All Your Lovin.
A lista egyik rendszeres résztvevője Takáts Tamás és népi zenekara. Májusban is kedvelt volt tőlük az Ufőt lát a Jeti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése