2014. június 3., kedd

2014, Huszadik hét.

A Mystery Gang nem eszi olyan forrón a kását. Habár legutóbb leszorult a dobogó legfelsőbb fokáról ezen a héten visszatért az élre a Kínzó vágy.
A Chevromandala, ha már felkerült, nem akar eltűnni a listáról, a Don't Be Cruel, amit Elvis By Tommal közösen adtak elő a második.
A Redneck Roadkill éppencsak lemaradt a második helyről, a Give Me All Your Lovin' a harmadik.
A veteránautós szezon beindultával egyre népszerűbbek az autós videók, a 2013-as Lurdy házas találkozó így lett a negyedik.
A Rockin' RockCats arra buzdítja a lányokat, hogy ne fogadják el feltétlenül azt, amit az anyukájuk mond nekik.
A Lista örökös tagjának tekinthető a Peggy sue a Mystery Gang előadásában, ezen a héten az hatodik helyről a rövidebb megtekintési idő miatt.
a nyár megérkeztével egyre közelebb van a XXI. agárdi Lakeside Rock and Roll weekend is. A nosztalgiázók rögtön három számot juttattak fel a listára. Hetedik nyolcadik a B'15 Rockabilly Band és a Best Looking Girl in town valamint a Ne ébressz fel.
Kilencedik a hosszú idő után a listára visszakerülő Wanderer és a Flip-Flop And the Flyers.
Ezen a héten három duplázónk is van. Megszokhattuk, hogy a Mystery Gang legalább két számmal van fent a listán. Mellettük a B'15-nek is sikerült a mutatvány.
A harmadik együttes meg nem más mint a Chevromandala, akik szintén duplázni tudtak. Baby Let's Play House - kiegészülve elvis By Tommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése