2014. június 16., hétfő

2014, Huszonkettedik hét

A Rockin' Rockcatsnek nagyon jót tett az új lemez, ismét ők végeztek az élen, ezúttal a Johnny B. Goode komáromoi amerikai autós találkozón előadott változatával.
A Lurdy házas amerikai autós találkozó jól sikerült, mutatja azet az ott készült videó magas nézettsége is. A külömbség az első és a második hely között csiupán néhány perc megtekintési idő.
A dobogó harmadik fokán az Ed Philips and the Memphis Patrol áll a Military Carnivalon előadott King of the Whole Wide World-el.
A Kínzó vágy a Mystery Gangtől az utóbbi időben átvette az örökzöld Peggy Sue szerepét, ez a szám szreepel jobban rendszeresen. Az eheti teljesítménye sem rossz, máskor nyerné a hetet, de most nem jött ez össze, csak a negyedikek.
A Fifty's Heaven csak az ötödik, de igen magas megtekintési idővel. a nézők sokáig hagyták futni a lejátszóban a Keep-A-Knockin-t.
Kissé lemaradva a 3.-5. helytől megint egy Lurdy házas autós videó következik.
A Redneck Roadkill ezen a héten sem marad le a listáról, most a hetedikek a Little Heartwreckerrel.
A Fifty's Heaven új videói felhozták a régieket, is, 2013-ban az Agárdi Rock and Roll hétvégén készült a Gyönyörű Lány.
A Peggy Sue nem hagyja magát, csak bekerül az első 10-be, ezúttal a nyolcadik. De a kép nem teljes anélkül, hogy megemlítenénk a tényt, miszerint a mesterhármas megint összejött a Mystery Gangnek, hiszen az utolsó helyen szintén ők vannak a Micsoda Borzongással.
A hét vesztese a Chevromandala, aki ezúttal nem került be az első 10-be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése