2019. december 1., vasárnap

Rock and Roll Kupa 2019, első elődöntő

Nehéz elhinni, de már az elődöntőknél járunk! Az A csoport nyerteseként került az egyenes kieséses szakaszba a Fifty's Heaven​. A negyeddöntőben a B'15-öt utasították maguk mögé. Nem ismeretlen számukra az egyenes kieséses szakasz, az elmúlt két évben is a negyeddöntőben búcsúztak. Egyszer a Pedrofon, egyszer a Tom White and the Mad Circus búcsúztatta őket. De most itt vannak az elődöntőben, készen arra, hogy megmutassák mit tudnak. Az elmúlt évben sokkal több szavazatot tudtak megszerezni, mint idáig idén, szóval van bennük potenciál.
Ellenfelük, a C csoport nyertese, a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service​ lesz. Ők a Redneck Roadkill-t búcsúztatták idén. Habár 2017-ben nem indultak a kupában, de ezt 2018-ban egy negyedik hellyel kárpótolták. Akkor az idén már kiesett Rockin' RockCats volt a végállomás. Idén a banda javára szuól, hogy 20%-al több szavazatot szerzett, szóval nyílt küzdelemre számíthatunk.
Szavazzatok kommentben, hogy melyikük a kedvencetek, és melyiküknek legyen esélye a Kupagyőzelemre!
A szavazás Péntek 5 óráig tart, hatkor jutalomvideót láthattok a nyertestől.
Mindenki csak egyszer szavazhat, de a bizonytalanabbak akár mindkettőre is. Holtverseny esetén az jut tovább, akire az első szavazat érkezik.
Szavazásra fel!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése