2019. december 11., szerda

2019, Negyvenhetedik hét, Top 20

Tizenhárom hete a listán, újabb hét az élen a Big Boobsnak. Az I'm gonna Home My Baby Tonight őrzi második helyét. A nyolcadik helyről léett előre a harmadikra az Esküvő.
A 39 hete a listán lévő Ifa megy a hegyen a negyedik heyre csúszott.
Egy dallal bővült a lista, de az nem került be a húsz közé. A huszadik Bad Moon Rising a 31. helyről tért vissza a listára. A 11. Whole Lotta Shakin' Goin' On a 37. volt. A hetedik helyen lévő Szóljon a zene 109 helyet javított, míg a 9. Ha eljönnek a tornacipős fiúk a 232. volt a múlt héten.
Négyen távoztak a listáról a héten. Hárman közülük hat hét után, de a Nagyfenekű nők napja húsz hetet tültütt el a legjobbak között.
A listán maradók közt a legtöbbet, hét helyet a 16. Motoros vesztett. Immár 56 hete, azaz több, mint egy éve nem hagyrta el a legnépszerűbb huszas listát, de most igazán veszélybe került -de azért még nincs a kiesőzónában.
Ha már a kiesőzóna került szóba, a magyar nyelvű Runaround Sue vezeti azt az 5. helyen. A 14. These Boots Are Made For Walkin és a 17. Proud Mary tartozik ide, mindhárman hat hete a listán.
A dalok nyelvét tekintve hét Magyar található köztük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése