2019. november 12., kedd

2019, Negyvennegyedik hét, Rock and Roll Bajnokság

Az első négy helyen lévő zenekar mind kapott pontot a héten. A Rockin' RockCats magabiztos fölénnyel vezet, Kisebb csoda kéne hozzá, hogy a második Pedrofon meg tudja előzni. A harmadik Mystery Gang viszont ismét a Pedrofónikusok nyakán van, könnyen előfordulhat helycsre.
A negyedik B'15 viszont elég távol van a dobogótól, viszont az alatta lévőktől is.
Tizenegyedik hete tart a Naked Truckers jó szériája. Ezen a héten már a hatodik hely az övék. Az ötödik helyet még megszerezhetik, de a hatodikhoz még ennél is jobb teljesítmény kellene.
A Nemcsak Berry nemrég még a 16-on kívül volt, de sikerült ismét bekerülnoiük, épp most a 10. helyre jöttek fel.
A Redneck Roadkill rendszeres résztvevője a Rock and Roll Kupának, mivel rendszeresen a legjob 16-ban szokott végezni. Az elmúlt hetekben azonban az idejét a határ másik oldalán töltötte. Most összeszedték magukat a vörösnyakúak, és visszaugrottak a 16. pozícióba, a "Mexikói határra". A határ másik oldalán Deák Bill Gyula található.
Kétszer került fel a megtekintési listákra a Boys From The Cellar. Első ítban a lista tetején voltak megtalálhatók, most a tizedik legnézettebb videó lett az övék. A bajnokságban így is két helyet előre lépve a 30. helyen találjuk őket.
Nem sok Group'N'Swing videó található meg a Napi Rock and Roll gyűjteményében, ritka vendégek a megtekintési listákon is. Most mégis felkerültek, így összetettben a 36. legnépszerűbb zenekarnak számítanak.
A lista vége mitsem változott, szinte egész évben a Lennebrothers-t találjuk ott, ezúttal a 62. helyen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése