2019. szeptember 19., csütörtök

2019, Harmincötödik hét

Rég szerepelt már a Group'n'Swing a Napi Rock and Roll nézettségi listáin. Az együttes hévízi koncertjén készült Retikül lett a hét legnézettebb videója.
Holtverseny alakult ki a második-harmadik helyen. Hosszabb megtekintési ideje miatt a B'15 Truckabilly Trio és Nitus lett a második a Proud Mary-vel, a felvétel kapott egy youtube like-ot is.
Harmadik emiatt a Naked Truckers és a Big Boobs.
Egészen pontosan négy holtversenyt találunk a tizes lsitán. Mindjárt itt a második a negyedik-ötödik helyen. A Fifty's Heaven és a Mester Blue Suese Shoes-ának hosszabb a megtekintési ideje, mint a Rockin' RockCats Motorosának.
A KISS Forever Band idei komáromi koncertjén hangzott el a Lick It Up (szörnyű hangosítás mellett), ennek a felvételnek lett a leghosszabb megtekintési ideje a héten. Megtekintések számában holtversenyben áll velük a hétedik Mr. Pinstripe Suit a Blues B.R.Others Show tolmácsolásában.
Duplázni tudott a B'15, a Dübörög a Rock a nyolcadik.
A listát egy holtverseny zárja, a megtekintések alapján a kilencedik a Joe Cocker Coverband - Hungary és a Little Help From My Friends, a listát a Blues Company és a Ki nem szarja le? zárja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése