2019. szeptember 23., hétfő

2019, Harmincötödik hét, Top 20

Nyolc hete került fel a listára az I'm Gonna Home My Baby Tonight, ez egy újabb hét az élen. Habár már csak a lendület viszi a dalt, mert újabb pontot nem kapott.
Nem úgy, mint a második Motoros (44 hete a húszban), ami az év nagy részében vezette a huszas listát, és úgy tűnik vissza akar kerülni az élre.
Nem volt változás a dobogó hamradik fokán sem, a Baby I Don't Care-rel találkozunk ott, habár itt is elmaradt a pontok utánpótlása.
Most került vissza a listára 11 helyet előre lépve a 10 Big Boobs, míg a 12. Proud Mary 45 helyet lépett előre.
Két új videó is felkerült a húsz közé. A Retikül a 11, míg a Lick It Up a 19. helyen nyitott.
A megszokottnál többen, négyen is elhagyták a listát, köztük az a Bad Moon Rising, ami 12 hétig sikeresen tartotta a pozícióját. A listán maradók közül többen is három helyet estek. De a legtöbbet, 13 pozíciót a 18. Don't Mess Around vesztett.
Épp 10 hete került fel a listára a negyedik Ne ébressz fel, most pedig a kiesőzóna élén találjuk. Nála is többet, 27 hetet töltött a listán az Ifa megy a hegyen, ami most a 16. helyen várja szerencséjének jobbra fordulását. A már említett 18. Don't Mess Around nyaka körül is szorul a hurok, és a lista végén található Hot Rod Man is kiesik plusz pontok nélkül.
Kilenc magyar nyelvű dal található a listán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése