2019. augusztus 5., hétfő

2019, Huszonnyolcadik hét

Ha a múlt hét a B'15 hete volt, ez most a Mystery Gang-é. A banda mesterhármast ért el, mindjárt az első helyen őket találjuk az I'm Gonna Home My Baby Tonight-tal. A dal a 2018-as N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on hagzott el. Apropó NAAF: csütörtökön kezdődik az idei találkozó! A szervezők minen amerikai autóst és autó kedvelőt szeretettel várnak (nem, ez nem egy fizetett reklám volt :D).
A Lakeside Weekend-ek elmaradhatatlan kelléke a jammelés. A Meghalok, hogyha rám nézel a 20. fesztiválon hangzott el. Két friss youtube like is feltűnt a dal mellett.
A dobogó harmadik fokán a Nemcsak Berry és a Southern-Dli dal az idei Vasszamarak motoros találkozóról. Egy youtube likeot osztott ki a közönség.
Négy like-kal a legkedveltebb felvétel az eheti listán a Wipeout és a Big Kahunas.
Az ötödik-hatodik helyen találjuk a másik két MG dalt, a Don't Mess Aroundot és az I'll Be Your Man-t. Mindkettő szintén a komáromi amerikai autós találkozón került rögzítésre.
A hetedik ismét egy Lakeside Jam, az I Need Your Love Tonight.
Két youtube like-kal is gazdagabb lett a Redneck Roadkill és a Night Train To Memphis a nyolcadik helyen.
Kilencedik a B'15 Truckabilly Trio és az Esküvő a 22. Lakeside-ról.
A 24. Lakeside-on Jammelték össze vállalkozó kedvű Zenészek Fidó Bácsi vezetésével az I'm Walkin't. Ez a felvétel a lista eheti tizedik helyezettje.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése