2019. augusztus 29., csütörtök

2019, Harmincegyedik hét

Habár az élen a Nemcsak Berry és az I Know a Little végtzett, a hét mégis a Mystery Gang-ről szól, akik szenzációs módon öt dallal is felkerültek a listára, egészen letarolva azt. Mindjárt it van a második I'm Gonna Home My Baby Tonight és a harmadik Run Chicken.
A negyedik-ötödik helyne holtverseny alakult ki. Elvis és az It's Now or Never hosszebb megtekintése miatt kapta a negyedik helyet, mögötte a Bravó Johnny és a Nagyfenekű nők napja.
Bacon Fat. Ez a hatodik helyezett Don Diego Trio dal címe, amit Bailey Dee-vel adtak elő közösen a Lakeside Weekend-en. Hetedik helyen ismét a MG, ezúttal az I'll Be Your Man-nel.
Ismét holtverseny alakult ki a nyolcadik-kilencedik helyen. A Don't Mess Around-é a jobb helyezés a hosszabb megtekintési ideje miatt.
Meglepő módon idén csupán másodszor kerül fel a tizes listára a Tom White & the Mad Circus. A kilencedik Highscool Confidental az Amigó Bárban hangzott el.
A lista végén az utolsó MG szerzemény a Lonely Moon. Ez is, mint olyan sok másik a 17. N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on került rögzítésre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése