2018. december 31., hétfő

Nyakunkon a Szilveszter, mindenki az estére készül

És ha Szilveszter, akkor Rokc and roll Kupa jutalomvideó! Egy éven át tartott a versengés a Napi Rock and Roll videómegtekintési adatai alapján legnépszerűbb 16, még idén is aktív zenekara között, hogy kiderüljön, ki ül a Kupa trónjára.
Mielőtt rátérnénk az idei győztesre, nézzünk egy kicsit vissza a múltba. A Kupa 2014-ben indult, olyan egzotikus résztvevőkkel, mint a Brazil Mystery Trio, és a dán Johnny Horsepower. Szerepelt még a sajnos azóta megszűnt Nitus and the Rollin' Dice és a Hot Road Band is. Az első kiírásban, 2014-ben a Fifty's Heaven győzedelmeskedett a döntőben a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service felett.
2015-ben 1668 szavazat került leadásra. A résztvevők itt csak a hazai zenekarok közül kerültek ki, és a döntőben 54:36-ra végzett a Redneck Roadkill és a Pedrofon (aki idén is döntős volt).
2016-ban 1620 szavazat leadása után a zászló a Pedro and the Dogboomers-nek állt az előző győztes Redneckkel szemben.
2017-ben beindult a Nemcsak Berry gőzhenger. Ebben az évben ismét az előző döntős állt ki velük, de Nemcsákék voltak a szreencsések. Az idényben 1771 szavaza érkezett, a legkevesebb 3 a Metal Daze-re és a Naked Truckersre.
Idénre a nagy kérdés az volt, hpogy vajon sikerül-e valakinek Nemcsákék útjába állni. Idén a Pedrofon vette fel a kesztyűt, és nehezítette meg Nemcsákék dolgát, de a kupa 1778 szavazat után idén mégis hozzájuk került.
A szavazás elején a Pedrofon rajongói kezdeményeztek, és 11:3-ra sikerült elhúzniuk. Nemcsákék 12:12-nél tudtak egyenlíteni majd fokozatosan növelték az előnyüket, míg kialakult a 35:58-as végeredmény.
A jutalomvideó a Tápiósági Vasszamarak motoros találkozón rögzített Sharp Dressed Men lesz, szóljon ez (stílszerűen szólva) nemcsak Nemcsákék szavazóinak, de mindenkinek, aki az év folyamán támogatta kedvenc zenekarát, zenekarait.
Eredményes 2019-et mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése