2018. december 4., kedd

2018, Negyvenötödik hét

A hét kiugróan legnézettebb videója a Mondd kis kócos című Komár Laci feldolgozás volt a Pedrofon előadásában. A dal két youtube like-ot is kapott.
Második helyen a múlt heti listavezető Motoros a Rockin' RockCats-tól. Harmadik helyen a Dynamite Dudes és a Big Sandy az idei Lakeside Weekend-ről. Két Youtube like-ot is kapott a dal.
Szintúgy két youtube like-ot ért el a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service és az End of the Road. a negyedik helyen Ők egyébként duplázni tudtak.
Duplázott a Pedrofon is, ötödik a Csókkirály.
A hatodik-.hetedik helyen holtverseny alakult ki, amit a megtekintésiu ideje dönt el. Emiatt hatodik a Madark Házibulizenekar és az Azok a boldog szép napok, hetedik a Jerry Lee's Rock and Roll Service és a Baby I Don't Care.
Holtverseny alakult ki a nyolcadik-kilencedik helyen is. Itt is a megtekintési idő segít dönteni, emiatt nyolcadik a B'15 Truckabilly Trio és az Esküvő, kilencedik a Rockin' RockCats második felvétele, a Motoros. Ez azt jelenti, hogy ugyanaz az együttes ugyanannak a dalnak a két különböző felvételével került a listára.
A listát a szintén duplázni tudó B'15 zárja a Ne ébressz fellel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése