2018. október 5., péntek

2018, Harminchatodik hét

Ez egy igen különleges hét, mivel idén először fordul elő, hogy a Peggy Sue a Mystery Gangtől nem került fel a heti nézettségi listára.
Az első helyet első Lakeside Weekend-es fellépésével a Brillantin szerezte meg. A dal címe Brill Anti. Egy youtube like-ot is kaptt a felvétel.
Második szintén egy Lakeside-os felvétel, a Gyilkos reggel a Black Frogs Rockabilly Band-től.
Holtversenyt találunk, a harmadik negyedik helyen. A Megtekintések száma alapján a dobogóra a Blues Rádió Budapest került a NAAF-on rögzített Thunderbird című feldolgozásával, egy like-ot is kaptak a youtube-on.
Negyedik a Madarak Házibulizenekar egy korábbi NAAF-os fellépésén készült Azok a Boldog szép napokkal.
Ez a holtversenyek hete. Az ötödik-hatodik helyen is szembejön egy. Itt is a megtekintések száma segít, a sorrend így Blue Suede shoes a Flying Times-tól, és Big Boobs a Dynamite Dudes-tól. Az előbbi szintén kapott like-ot a zenemegosztón.
A harmadik holtverseny a hetedik-nyocadik helyen található. A fent ismertetett szabályok alapján a hetedik a B'15 Truckabilly Trio és a Ne ébressz fel, még a XX. Lakeside-on adta elő a banda. Nyolcadik a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service és a That'll Be the Day 2012 Augusztusából.
Kilencedik maga Elvis és az If I Can Dream.
a listát a duplázni tudó B'15 zárja az Esküvővel, ezúttal a 22. Lakeside-ról.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése