2018. október 4., csütörtök

2018, Augusztus

Az Elvis 81. születésnapján rögzített Baby I Don't Care szerezte meg Augusztusban a legtöbb nézőt, az előadó a Pedrofon.
A hónapban a legtöbb youtube like-ot, hat datrabot a második Csak a haverok meg ne tudják kapta, az előadó itt is a Pedrofon.
A harmadik helyen álló Rock House a Fifty's Heaven-től büszkélkedhet a leghosszabb megtekintési idővel. Két youtube like itt is feltűnt.
Régi visszatérő vendég a negyedik helyen található Madarak Házibulizenekar és az Azok a boldog szép napok. Egy youtube likeot kapott ez a felvétel is.
Augusztus ötödik legnézettebb felvétele a Whistle Bait volt, amit az Olasz Don Diego Trio és az amerikai Bailey Dee adott elő az idei Lakeside Weekend-en. Egy youtube like-ot ez a felvétel is kapott.
Hatodik a kihagyhatatlan Peggy Sue a Mystery Gang előadásában.
Hetedik a Brillantin zenekar és a Brill Anti, szintén a Lakeside-ról. A youtube like itt sem maradt el.
Nyolcadik szintén egy Lakeside Weekend felvétel, a Bad Moon Rising a Dynamite Dudes-tól, youtube like-ok száma egy.
Kilencedik maga a király, Elvis. A Wonder of you-n előadott If I Can Dream-en sajnos csak felvételről szerepelt., de ettől még ez a felvétel is kiérdemelt egy like-ot a videómegosztón.
A havi listát a Roll' Skate Boogie zárja a Meghalok, hogyha rám nézellel. A felvétel, mint oly sok másik a hónapban a Lakeside-on készült, és két like-ot is kapott a youtube-on.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése