2018. április 26., csütörtök

2018, Tizenötödik hét

A múlt héten átvette a vezetést a Top 20-as listán a Mystery Gang Peggy Sue-jától a Vasmacska és a Meghalok, hogyha rám nézel. De most "visszaáll a dolgok rendje", mivel a Peggy Sue ezen a héten az első, míg a Meghalok az ötödik.
A második-harmadik helyen rögtön egy holtversennyel találjuk szembe magunkat. Hosszabb megtekintési ideje miatt a Redneck Roadkill és a Dolly a klónbárnka Lakeside Weekend-en előadott verzója lett a második.
A harmadik ugyanarról a Lakeside-ról az Esküvő és a B'15 Truckabilly Trio.
Egy rég nem látott zenekar tűnt fel a listán. Sajnos a Spanier Rodeo nemcsak megszűnt, de még a FB oldala is törlésre került. Új énekesnőt keresett a zenekar, de úgy tűnik a keresés nem volt sikeres. Mindenesetre most a heti tizes listán ott a Rollin' Dynamite.
A Multimilliomos jazzdobos a fiókból került elő. A Madison még 2012-ben, a Jam klubban adott koncertet. Ötödik lett a felvétel.
A hatodik Vasmacskáról és a Meghalok, hogyha rám nézelről már volt szó.
Hetedik a Flying Times és a Moody Blues Elvis 81. születésnapi bulijáról.
Duplázni tudott B'15. Az nyolcadik I Want You To Want Me előadásába Nitus is besegített a XXI. Lakeside-on.
A 2017-es Lakeside Weekend volt az első a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service-nek, itt adték elő a Jacksont, ami ezen a héten a kilencedik legnézettebb dal lett.
A listát a Fifty's Heaven zárja, a Szakadt verda nikkel álommal, ami a 2014-es Lurdy házas amerikai autós találkozón került rögzítésre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése