2018. április 11., szerda

2018, Tizenkettedik hét

Immár harmadik hete vezeti a tizes megtekintési listát a Meghalok, hogyha rám nézel. Az előadó a Vasmacska zenekar.
Nyomában a Napi rock and Roll legnézettebb videója, a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában.
A harmadik helyet ezen a héten a The Prison Band szerezte meg a Jeannie Jeannie Jeannie című számmal, amit a banda a 2017-es Lakeside Weekend-en adott elő. Egy youtube-ot like is kapott a dal.
Negyedik a Vasmacska egy másik felvétele, a Kéthetente egyszer.
Holtverseny alakult ki az ötödik-hatodik helyen. A két dal megtekintési ideje is percre egyezik, úgyhogy itt valódi holtversenyről van szó. Tehát az ötödik-hatodik helyezettek a Pedrofon-tól az Ifa megy a hegyen és a Bad Moon Rising a Dynamite Dudes-tól. Egy Lakeside-os videóról van szó.
Nincs még vége a holtversenyeknek. A hetedik-kilnecedik helyen is egyetik a megtekintések száma, de itt szerencsére a megtekintési idő a segítségünkre van. Emiatt a Hetedik a Little Help From My Friends, amit a Joe Cocker Coverband - Hungary Jászberényben adott elő, még 2016-ban.
Nyolcadik a B'15 Truckabilly Trio és az Esküvő, a dalt a 22. Lakeside Weekenden hallhatta a közönség.
Kilencedik a Debreceni gyökerekkel bíró A Nyughatatlan és a Cry Cry Cry, amit Magyarország legjobb azutós fesztiválján, a N.A.A.F. (Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál)-on adtak elő 2016-ban.
A listát a duplázni tudó B'15 Truckabilly Trio zárja, a Tainted Love énekese Nitus volt. (Érsekesség, hogy a banda ebben afelállásban a hétvégén nyerte meg a Pullmann citiben megrendezett Rockabilly versenyt - ezúton gratulálunk nekik!) Ez a felvétel a 21. Lakeside Weekenden készült.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése