2017. augusztus 7., hétfő

2017, Huszonkilencedik hét

A héten a The Stinky Rodders vitte el a prímet a Napi Rock and rollon elsőként megjelent felvételükkel, a Hip Shakin Mamával. A múlt héten a második volt ez a dal, most egyet előre tudott lépni.
Második helyre a Redneck Roadkill került fel a legújabb Lakeside Weekend-es videójukkal, a z I Wanna Be a Hillbilly-vel.
Egy korábbi Lakeside Weekenden hangzott el a Fifty's Heaven dala, a Felettem az ég. Három youtube like-ot is kiosztott a közönség.
Éppcsak lecsúszott a dobogóról a Nemcsak Berry és a Szép lányok, jó bor. A második legmagasabb megtekintési idő az övék.
Az ötödik-hatodik helyen holtversenyt találunk. Hosszabb megtekintési ideje miatt az ötödik a Dynamite Dudes és a Bad Moon Rising lett. Ha valaki hiányolta volna őket, nem maradtak le a listáról ezen a héten sem.
Hatodik a Sonny and his Wild Cows és egy régi felvétel, a My Bucket Got a Hole On It.
Holtversenyt találunk a hetedik-nyolcadik helyen is. Hosszabb megtekintési ideje a Peggy Sue-nak van amit a Mystery Gang ad elő.
A nyolcadik Dynamite Dudes dal, a Sixteen Chicks egy youtube like-kal vigasztalódhat.
Duplázni tudott a Stinky Rodders is. A 309 lett a kilencedik. Érdekesség, hogy itt is holtverseny alakult ki. A listát a Rockin' RockCats és a Rock House című dal zárja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése