2017. augusztus 11., péntek

2017, Harmincadik hét

A The Stinky Rodders robbantott a Hip Shakin' Mamával ezen a héten. Magas ugyan a megtekintési idő is, de elmarad a megtekintések számától.
Négy like-ot kapott a második helyezett Jerry Lee's Rock'n'Roll Service és a Jackson. Ennyit egy másik zenekar em kapott.
Nem rég tűnhetett fel a Matchbox a Mystery Gang setlistjén, de mindjárt a harmadik helyre hozta a csapatot a heti megtekintési listán.
Negyedik kissé lemaradva a dobogó mögött szintén a MG, ezúttal a Peggy Sue című dallal. Három youtube like-ot osztott ki a közönség.
Egy youtube like jutott az ötödik Killer Diller Combo Jam-jének is a Kötlet Teraszról. Holtverseny alakult ki a z ötödik-hatodik helyen, de a KDC-nek magasabb a megtekintési ideje.
A Bad Moon Rising az utóbbi idők legnépszerűbb Dynamite Dudes felvétele. Ezen a héten a hatodikak.
Hetedik a Redneck Roadkill és az idei első daluk a Lakeside Weekend-ről, az I Wanna Be a Hillbilly.
Duplázni tudott a Stinky Rodders is ezen a héten. A 309 a második megjelent felvételük a Rockabilly Bang!-ról, ez most a nyolcadik.
Holtverseny van a 9.-10. helyen is. A Nemcsak Berry dalának, a Szép lányok, jó bornak sokkal hosszabba megtekintési ideje, mint a Meghalok, hogyha rám nézel-nek a Vasmacska zenekar-tól, így övék a kilencedik hely, és a listát a lányok zárják ezen a héten.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése