2017. május 26., péntek

2017, Tizennyolcadik hét

Több, mint kétszer annyi megtekintése van a heti első helyezett Breatless-nek a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service előadásában, mint a második Ifa megy a hegyen-nek, ami mint jól tudjuk a Pedrofon már-már ikonikus dala.
A harmadik helyezett a B'15 Truckabilly Trio lett az I Want You To Want Me-vel. A sikerből Nitus is részesült, mert ő volt az énekes a felvételen. A három youtube like holtversenyben a legtöbb, amit a A Mystery Gang idén szinte minden héten szerepel a listán a Peggy Sue-val, ami a banda legnézettebb dala a Napi Rock and Rollon, több, mint 80.000-es nézettséggel. Most is a negyedik lett ez a felvétel.
A hét egyik legnagyobb nyertese a Pedrofon, a banda három dallal is felkerült a listára. A Jó öreg Rock and Roll az ötödik.
Az ötödik-hatodik helyen holtverseny alakult ki a megtekintések számában, de a megtekintések ideje segít eldönteni a helyzetet. Emiatt hatodik a Pedro and the Dogboomers és a Good Rockin' Tonight.
Három like-ot kapott a Surfin' Zhiguli felvétele a Peter Gunn Theme is, ez lett most a hetedik.
Nyolcadik az As Long as I'm Moving. az előadó az a Killer Diller Combo, akik a héten jelentették be feloszlásukat. Egy youtube like-ot ez a dal is kapott.
Hiányzott volna a Dynamite Dudes rajongóinak, ha a héten nincs dal a legnézettebb tíz között. De van, de van! Mégpedig a Bad Moon Rising a kilencedik helyen.
A listát a harmadik Pedrofon dal zárja, az I'm Walkin. Erről mindenki jól tudja, hogy a nézők speciális koreográfiát adnak elő a koncerteken, ami még a Lakeside Weeekend nagyszinpadánál is működik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése