2017. május 15., hétfő

2017, Tizenhatodik hét

Magasan nyerte a heti nézettségi "versenyt" a Rockin' RockCats. Megint jól megmondták, mit kell csinálni a Plébánosnak vagy inkább a Plébánossal. :) Részletekbe nem akarok belemenni, mindenki tudja miről van szó. :)
A dobogó 2.-3. helyén holtversenyt találunk ami a megtekintések számát illeti. Ezt segít eldönteni a megtekintési idő. Emiatt lett második a Duckers és a Ten Ways to Rock.
Harmadik lett a The Stinky Rodders és a Hip Shakin' Mama a Rockabilly Bang!-ről.
Csupán egy megtekintéssel csúszott le a dobogóról a Dynamite Dudes és az Ain't Ever Comin' Home.
Ez a hét a duplázások hete az első együttes, aki duplázni tudott az a hatvani Rockin' RockCats. Az ötödik az Egy Chevrolet Bel Air a mindenem a 14. Wildcat Night-ról.
Második duplázónk a Dynamite Dudes. A Bad Moon Rising a hatodik. Itt is egy holtversenyt láthatunk, amit a megtekintési idő döntött el.
A Mystery Gang eheti két dala rögtön egymás után következik. Hetedik a Peggy Sue, nyolcadik a Baby That's What I Like, ami szintén a Rockabilly Ban!-en hangzott el.
Nem csak a duplázások, de a holtversenyek hete is a mostani. Az utolsó a 9.-10. helyen jön szembe velünk. Magasabb megtekintési idő miatt kilencedik a Pedrofon és az Ifa megy a hegyen.
A listát a szintén duplázni tudó Duckers és a Rockabilly Beat zárja.
Érdekesség, hogy egy dal sem kapott youtube like-ot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése