2017. március 7., kedd

2017, Január

Az év első hónapjában magasan a legnézettebb videót a The Prison Band adta nekünk. Nitussal karöltve adták nekünk elő a Baby Let's Play Hose-t. A közönség egy youtube like-kal díjazta a produkciót.
Második egy "klasszikus" videó, még a HD előtti időkből. A Peggy Sue-t a Mystery Gang prezentálta.
Nem sokkal maradt le a harmadik Pedrofon. Megszokhattuk már, hogy az Ifa megy a hegyen mindig besegít az együttesnek. Ha más dal épp nincs terítéken, akkor az Ifa jön, és megmutatja magát.
A Killer Diller Combo Be Baba Lebá-ja sokáig vezette a Top 20 listát 2016-ban, nem csoda hát, hogy Januárban ezé a dalé a negyedik hely, megerősítve egy youtube like-kal.
A Vasmacska zenekar nem egy kimondottan Rock and Roll banda, már ami a szó klasszikus értelmezését illeti. De a Meghalok, hogyha rám nézel-t mégis műsorra tűzték, és a rajongóik az ötödik helyig emelték a szerzeményt.
A hatvani fenegyerekek, a Rockin' RockCats előadásában elhangzott Let's Go Boppin Tonight szintén be tudott gyűjteni egy youtube like-ot. Övék a hatodik hely a hónapban.
A Dynamite Dudes legnépszerűbb felvétele az utóbbi időkben a Bad Moon Rising Volt. Januárban is megszerezte a hetedik helyet a felvétel.
Ami a megtekintések számát illeti csupán egyetlen egyel marad le a jobb helyről a Pedro and the Dogboomers és a Good Rockin' Tonight. Habár a megtekintési időt nézve nem ilyen fényes a helyzet, de a képet árnyalja a kapott youtube like.
A megtekintések számához képest kiugróan magas a Proud Mary megtekintési ideje. A Nemcsak Berry által előadott dal a hónap második legnagyobb össznézettségi idejét produkálta. Youtube-like ide vagy oda, ők a kilencedikek.
Ez az együttes a felelőd a tizedik helyezett videóért is, a Szép lányok, jó bor zárja a havi listát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése