2017. március 3., péntek

2017, Hatodik hét, Rock and Roll Bajnokság.

A bajnokság hatodik hetében az első helyen továbbra is a Nemcsak Berry-t találjuk, mögötte kissé lemaradva a Mystery Gang. A Pedrofon sikeresen visszakapaszkodott a dobogóra.
A legtöbbet, négy pozíciót a Peter Andorai & The Graceband javított ezen a héten, hála egy dalnak, amit még a régi néven adtak elő. Két "újonc" van a listán, akik idén még nem kerültek reflektorfénybe. A tizedik a Forró Rágógumi, a tizenegyedik a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service.
Hála nekik idén már huszonkét zenekar mutatkozhatott be, köztük egy Német és egy Szlovákiai (Magyar).
A Legjobb tizenhat határa, a "Mexikói határ" ezen a héten az Easy Blues és a Flip, Flop and the Flyers között található. Természetesen a határnak az év legutolsó hetéig nincs jelentősége, de akkor eldönti, hogy ki indulhat majd a 2018-as Rock and Roll Kupában.
Érdekesség, hogy három holtversenyt is találunk közvetlenül egymás után a 4. helytől kezdődően. A holtverseny nem ritka az ilyen korai szakaszban, de egy ilyen együttállás figyelmet érdemelhet.
Három olyan zenekar van, akik mind a hat héten szereztek pontot. A MG mellett a Dynamite Dudes és a Vasmacska zenekar tartozik a csoportba.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése