2017. február 7., kedd

2017, Harmadik hét

A Flying Times és az If I Can Dream az élen! Persze ebben Nitusnak is lehet némi szerepe, aki fellépett az együttessel az Elvis for Hungary című rendezvényen. Három youtube like-ot is kiosztottak a nézők a dalnak.
Második helyre a Pedrofon érkezett meg a legismertebb dalával, az Ifa megy a hegyennel.
Harmadik a pécsi Flip, Flop and the Flyers lett, a Lakeside Weekend-en elhangzott Pink Cadillac című dallal, ami szintén kapott youtube like-ot.
Csakúgy, mint a negyedik Leonardo Pickup Trio, akik az EMATon adták elő a Love Tatto című szerzeményt.
A női rockbanda, a Vasmacska zenekar most sem maradt ki. A Meghalok, hogyha rám nézel az ötödik.
Hihetetlen, hogy a Peggy Sue a Mystery Gang előadásában ennyi év után is mennyi nézőt vonz, holott szó sincs HD minőségről vagy sztereó hangról. A hatodik hely az övék.
A Dynamite Dudes legnépszerűbb felvétele az utóbbi időkben a Bad Moon Rising volt. Most a hetedik helyre futottak be vele.
A nyolcadik-kilencedik helyen holtverseny alakult ki a megtekintések számában. A hosszabb megtekintési idő miatt a duplázni tudó Pedrofon és a Tutti Frutti került az előkelőbb helyre, míg a Killer Diller Combo és a Be Baba Leba lejjebb csúszott.
A heti listát Nitus nyitja, Nitus zárja. Az Elvis For Hungary-n fellépett a The Prison Band-el is, velük a Baby Let's Play House-t énekelte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése