2016. február 29., hétfő

2016, Ötödik hét

Igencsak szoros csata dúlt ezen a héten az első helyért.
Csupán három megtekintéssel előzte meg riválisát a Pedrofon a Kori Roki című dallal: Kaptak egy youtube like-ot is.
A második helyre került a Peter Andorai & The Graceband dala, a Heartbreak Hotel. Panaszkodni nekik sincs okuk, mert a nézési idejük hosszabb az első helyezett dalénál, és három youtube liekot is bezsebeltek.
Meszokott már, hogy szinte minden héten a lista elején találjuk a Dynamite Dudes dalát, az Ain't Ever Comin' Home-ot. Most a harmadikok, és kaptak egy youtube like-ot ők is.
Különleges darab a negyedik Redneck Roadkill videó, a New Boys From Old Town, ami a 2015-ös Lakeside Weekend-en hangzott el, ugynis kép a képben videóról van szó, egy külön kamera rögzítette a gitáros ténykedését. A produkciót egy youtube like-kal díjazta a közönség.
Igencsak régen került fel a listára Fenyő Miklós. Most összejött neki a dolog, a Csavard fel a szőnyegettel került az ötödik helyre.
Hatodik a Wildcat Nightról a Jerry Lee's Rock'n'Roll Service és az Oh Carol.
A híres nem létező dal, amely úgy kezdődik, hogy "A Plébánosnak..." került a hetedik helyre. Mindenki jól tudja, hogy az előadó a Rockin' RockCats.
A The Prison Band Cipő emlékére adta elő a Repül a bálna című Republic dalt Rockabilly verzióban. Ez került most a nyolcadik helyre.
A kilencedik helyen koltversenyt találunk, amit a hosszabb megtekintési idő miatt a The HepCats nyer az Amigo című dalával, ami kapott youtube likeot is.
Tizedik a duplázni tudó Jerry Lee's Rock and Roll Service és a That'll Be The Day. Ők is örülhetnek youtube like-nak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése