2015. szeptember 11., péntek

2015, Huszonkilencedik hét

Sosem nyert még heti listát a Flying Times, sőt, magára a listára is csak egyszer jutottak be. A Lakeside Weekend meghozta nekik a sikert, a Cuncimókussal fölényes győzelmet arattak, különösen, ha a megtekintések idejét nézzük.
A miskolci The Hot Road Rockabilly Band a 2014-es bajnokságban a 10. volt, ehhez képest idén még nem kerültek fel a listára. Ezt sikerült most pótolni, jobb később, mint soha. A sikert a Little Richard nevű Illés dal hozta meg, amit a Vasszamarak nevű motoros találkozón adtak elő.
A Mystery Gang-et mindíg ott találjuk az él közelében, megszokhattuk már. Ezen a héten a Kínzó vágy került a dobogó harmadik fokára.
A 4.-5. helyen holtverseny van a megtekintések számában, de a megtekintések ideje segít nekünk eligazodni. Ezért a Pedrofon és a Bibop Lulu a negyedik, és a Spanifer Rodeo-tól a Jól van bébi az ötödik.
A kamionosok a hatodik helyre nézték a Redneck Roadkill által előadott Truck Drivin' Man című dalt, ami szintén a Lakeside Weekenden hangzott el, és előző héten a lista elején végzett.
A hetedik szintén egy dal tőlük, a Give me All Your Lovin'.
A Duckers ritka vendég a listán, de most a Lucky Dice-al sikeresen a nyolcadik helyre kerültek.
A Redneck Roadkill mellett a Spanifer Rodeo is duplázott. A kilecedik a Rollin' Dynamite.
Ez a duplázások hete, a duplázás összejött a Duckersnek is. Ha már lúd, legyen kövér. Tizedik helyen a Pink Cadillac, ami két éve hangzott el a Lakeside Weekenden.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése